Diensten

BESTRATING

Wij voeren diverse bestratingswerkzaamheden uit. Zo hebben wij werknemers in dienst die zijn gespecialiseerd in sierbestrating. Door middel van legverbanden en goed materiaal gebruik kunnen wij voor u de mooiste paden en terrassen creëren. Daarnaast werken bij ons professionals op het gebied van machinale bestrating. Zij beschikken over de juiste expertise om te werken machines die gebruikt worden bij bestrating en kunnen daardoor deze werkzaamheden snel en nauwkeurig uitvoeren. Ook voor projectbestrating kunt u bij GVW terecht: het maken van opritten, straten en wegen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

MEER INFORMATIE

GRONDWERK

Bouwputten uitgraven, puinverharding aanbrengen en opritten uitgraven zijn grondwerkzaamheden waarvoor u bij GVW op uw plek bent. Bij het uitgraven van bouwputten houden wij rekening met omliggende gebouwen en bouwen indien nodig een stevige constructie rondom de bouwput, zodat er geen schade kan ontstaan. Wilt u dus een oprit of bouwput laten uitgraven of puinverharding laten aanbrengen? Laat het ons weten. Wij kunnen naast het uitgraven van de oprit deze ook direct daarna bestraten.

MEER INFORMATIE

RIOLERING

Ook met rioleringswerkzaamheden helpen wij u graag verder. Onze expertise ligt vooral bij het aanbrengen van trottoir- en straatkolken, het installeren van infiltratie- en drainagesystemen en het aanbrengen van riolering tot aan het hoofdriool. Omdat gemeentes steeds vaker verbieden om het water weg te laten lopen via het openbare riool, is het ook voor particulieren nuttig om na te denken over andere vormen van waterafvoer. Wij kunnen u hierbij adviseren.

MEER INFORMATIE

Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons. Alle contact gegevens zijn te vinden op de contact pagina.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Direct contact opnemen