Bestrating

GVW bestaat uit een groot team deskundigen en ieder van ons heeft zijn eigen kwaliteit en specialisatiegebied. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in bestrating. Al sinds 2011 zijn wij actief in kleine en grote projecten op het gebied van bestrating. Op zeer professionele wijze kunnen wij iedere bestratingsklus realiseren. Of het nu gaat om een grote bestratingsklus voor een kantoorpand of dat u hulp nodig heeft bij het bestraten van uw voor- of achtertuin; de vakmannen van GVW staan graag voor u klaar.

MACHINALE BESTRATING

Dankzij het gebruiken van professionele machines tijdens onze bestratingsklussen kunnen wij kwaliteit garanderen. Grote bestratingsklussen gaan immers veel sneller en effectiever met behulp van machines en het materiaal dat wij gebruiken maakt het mogelijk dat de resultaten zeer goed zijn. Zo kunnen wij dankzij machinale bestrating binnen korte tijd veel soorten stenen leggen. Ook kunnen diverse verbanden, zoals elleboogverband en halfsteensverband, snel gelegd worden door het inzetten van de juiste machines. De ondergrond wordt daarnaast dankzij machinale inzet perfect gladgemaakt, zodat wij alleen werken op een goede ondergrond. Machinale bestrating zorgt dus voor nauwkeurigheid en snelheid; uw klus wordt snel op goede wijze gerealiseerd.

SIERBESTRATING

Sierbestrating is één van onze specialisaties op het gebied van bestrating. Onze deskundige vakmannen kunnen voor u ieder soort sierbestrating aanleggen en u tevens van advies voorzien over het gebruik van stenen en tegels, afhankelijk van het doeleinde van de bestrating. Zo moeten stenen of tegels die bestemd zijn voor een oprit van hogere kwaliteit zijn dan stenen die voor een terras moeten worden gelegd. Ook zijn bepaalde legverbanden zeer geschikt voor het aanleggen van een mooi terras, omdat zij optisch een ruimer effect geven. Uiteraard nemen wij ook het klaarmaken van de ondergrond graag voor onze rekening.

PROJECTBESTRATING

Projectbestrating is eveneens één van onze expertises. Projectbestrating is essentieel bij zwaarder belastbare oppervlaktes. Zo is projectbestrating nodig bij het aanleggen van openbare parkeervakken of bij het aanleggen van een oprit voor bijvoorbeeld een zware terreinwagen. Bij kleine oppervlaktes kunnen we kiezen voor handmatige projectbestrating. Bij grotere projecten, zoals het creëren van parkeervakken bij een winkelcentrum, kunnen wij ook machinale projectbestrating realiseren. Op die manier kunnen wij zelfs grote projectbestratingsklussen snel en precies realiseren. De parkeervakken die wij hebben gerealiseerd bij de Albert Heijn in Nunspeet zijn hier een goed voorbeeld van.

Onlangs afgeronde bestratingsprojecten

Neem voor meer informatie gerust contact op met onze medewerkers op telefoonnummer 06-20677205 of stuur een email via de contactpagina. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan en helpen u graag verder bij het realiseren van uw bestratingsproject.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Direct contact opnemen