Grondwerk

Grondwerk

Voor al uw grondwerk bent u bij GVW aan het juiste adres. Al sinds 2011 hebben wij veel projecten gedaan op het gebied van bestrating en grondwerk. Goed grondwerk zorgt voor stabiliteit van uw oprit, tuin, straat of terras en is ontzettend belangrijk. Voor zowel kleine als grote grondwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Puinverharding aanleggen

Onze vakmensen hebben ook veel ervaring met het aanleggen van puinverharding. Puinverharding aanleggen is nodig om de ondergrond stabiel te maken en om voor genoeg drukvastigheid te zorgen. Ook zorgt een onderlaag van puinverharding ervoor dat er niet snel spoorvorming kan ontstaan. Een verharde puinlaag aanbrengen is vooral nodig als de ondergrond veel gewicht te verduren krijgt, zoals bij een oprit, rijweg of parkeerplaats. Wij hebben de juiste expertise en machines in huis om dit snel en nauwkeurig voor elkaar te krijgen, zodat de grond na verloop van tijd niet gaat verzakken.

Bouwputten uitgraven

Een bouwput is een ontgraving van de grond. Dit is nodig bij bijvoorbeeld het aanbrengen van fundering, het maken van een kelder, riolering of tunnel. Het uitgraven van bouwputten kunt u volledig aan ons overlaten. Wij hebben de juiste expertise en professionele machines in huis om snel uit te graven, zodat de opdrachtgever en de omgeving er zo min mogelijk hinder van ondervinden. Ook houden wij uiteraard rekening met de gebouwen in de omgeving waar wij aan het graven zijn. Wanneer er in de buurt van andere gebouwen een bouwput moet worden uitgegraven, moet er rond de bouwput een stevige constructie worden opgezet. Ook hierin zijn wij gespecialiseerd.

Opritten uitgraven en bestraten

Ook voor projecten als het uitgraven van opritten kunt u bij GVW terecht. Een goede manier van uitgraven is essentieel en vormt de basis van de fundering van de oprit. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het bestraten van de oprit. Dankzij het grote assortiment machines zijn wij in staat om zowel het uitgraven van de oprit als het bestraten zeer snel en precies uit te voeren. Machinale bestrating is zeker handig wanneer het gaat om een grote bestratingsklus. Dankzij het gebruiken van machines wordt het uitgraven van de oprit en het leggen van de tegels of stenen nauwkeurig en snel gedaan. Dit scheelt de opdrachtgever manuren, tijd en geld.

Wilt u uw grondwerk uitbesteden aan een deskundig bedrijf die werkt met ervaren en gediplomeerde professionals? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op telefoonnummer 06-20677205. Of klik hier om het contactformulier in te vullen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Direct contact opnemen