Over GvW Bestrating Grondwerk

GvW is een betrouwbaar bouwbedrijf dat u op deskundige wijze alle grond- en straatwerkzaamheden uit handen neemt. Omdat wij staan voor kwaliteit en goede service werken bij ons enkel de beste professionals. Ieder van onze medewerkers heeft een eigen specialiteit, zodat wij u een breed aanbod van diensten kunnen bieden. Of u nu een nieuw drainagesysteem wilt laten aanbrengen in uw achtertuin, mooie sierbestrating wilt laten leggen of een nieuw rioleringssysteem nodig heeft: wij kunnen u zeer zeker van dienst zijn en staan altijd garant voor een goed resultaat.

Kleine en grote projecten

Onze professionals doen niet alleen klussen voor particulieren. Ook voor ondernemingen, bedrijven en gemeentes hebben wij al diverse grote projecten gerealiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het realiseren van parkeervakken rondom winkelcentra of stijlvolle sierbestrating rondom oude monumenten en gebouwen. Omdat wij beschikking hebben over de meest gebruikte bouwmachines en onze medewerkers gediplomeerde en vakbekwame krachten zijn, kunnen wij ook zeer grote en complexe projecten tot een goed einde brengen. Wij werken met de beste materialen en attributen en houden rekening met de omgeving waar wij aan het werk zijn. Doordat wij ook aan machinale bestrating doen, zijn bestratingsklussen bij ons snel klaar, zodat de omgeving zo min mogelijk bouwhinder ondervindt.

Riolering, grondwerk en bestrating: alles onder één dak

Onze diensten bestaan uit bestrating, grondwerk en riolering. Dankzij de verschillende specialisaties kunnen wij zeer uitgebreide projecten voor onze rekening nemen. Zo kunt u bij ons het rioleringswerk laten doen, maar ook kunnen wij drainagesystemen, trottoirkolken, sierbestrating en projectbestrating aanbrengen. Alle diensten vindt u bij ons dus onder één dak. Heeft u interesse gekregen in onze werkzaamheden? Neem gerust contact met ons via telefoonnummer 06-20677205. Voor emailcontact verzoeken wij u het contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar info@gvwbestratinggrondwerk.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Gerealiseerde projecten

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Direct contact opnemen